Η διαφορετικότητα και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό μας ύφος έγκειται στη βασική μας φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη, από την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, ζευγαριού ή θέματος. 

Foto Rio

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τάσεις αναδεικνύουν την εταιρεία μας στην κορυφή των προτιμήσεων σας.
Η εταιρεία “Foto Rio” δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο από το 1949, ενώ παράλληλα εξελίσσεται μέσω της νέας γενιάς με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνες σκέψεις και σύγχρονες τεχνικές.

Ο Σκοπός μας

“Δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις «κουβαλάς» μαζί σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει.“
Στόχος μας η γνωριμία, η αμεσότητα, η οικειότητα με εσάς, προκειμένου να αναδείξουμε το ξεχωριστό σας στυλ, αποφεύγοντας, έτσι, τις ξεπερασμένες στημένες φωτογραφίες. Εστιάζουμε στην αυθεντικότητα των προσώπων αποθανατίζοντας με κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό τρόπο τις ομορφότερες, σημαντικότερες και συγκινητικότερες στιγμές της ζωής σας.